Psysalon

Graag nodigen wij u uit voor de Psysalon in Roosendaal op  maandag avond 3 februari 2020.

Het thema van deze bijeenkomst is KOPP/KOV ( kinderen van ouders met psychiatrische problemen en kinderen van ouders met verslavingsproblemen)

In deze psysalon geven we ruim baan aan de medewerkers van de afdeling jeugdpreventie WNB en Novadic Kentron.  Onder Jeugdpreventie vallen onder andere activiteiten, die helpen psychische problemen en/of verslaving te voorkomen bij kinderen, jongeren en jongvolwassenen, die opgroeien met een ouder met psychische en/of verslavingsproblemen. Preventief handelen verkleint het risico op het ontstaan van een eigen problematiek.  Naast de professionals zal ook een ervaringsdeskundige aan het woord komen. Opgroeien in een gezin met psychiatrische problemen en verslavingsproblematiek kan ook later in je leven nog invloed hebben. Soms heb je daarbij professionele hulp nodig.

Er is gelegenheid om ervaringen te delen en vragen te stellen. Vanuit het steunpunt Mantelzorg zal ook Kitty Kiezenberg aanwezig zijn voor het beantwoorden van vragen. Wij  hopen U op 3 februari 2020 te ontmoeten in Wiekendaal  (Vergaderruimte 3), adres  Kalsdonksestraat 89, 4702 ZB Roosendaal. 19.00 -21.30, zaal open vanaf 18.30 uur .

Toegang is gratis, Zaal open vanaf 18.30. Parkeren via de ingang aan de Waterstraat. Aanvang om 19.00uur.  

Aanmelden kan via: fpppsysalon@gmail.com, dit  is niet verplicht  maar wel fijn. 
 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *