Livestream MIND Live, vanaf woensdag 2 september 2020

De livestream van MIND gaat door! Iedere vrijdag zijn we vanaf 4 september 2020 live vanuit de studio van Stichting Out of the Box TV met interessante gasten. We gaan in gesprek met ervaringsdeskundigen en experts over psychische problematiek, behandelen actuele thema’s op dit gebied en luisteren naar mooie muziekacts. Meepraten? Je kunt zelf ook deelnemen aan de gesprekken door in te bellen en te praten over wat je bezighoudt. 

Iedere vrijdag live van 13:00 tot 16:00 uur via onze Facebookpagina en ons YouTube kanaal, en de kanalen van Out of the Box TV. NB Iedere woensdag van 13:00 uur tot 16:00 uur worden de mooiste momenten van de livestream Met MIND De Zomer Door herhaald op ons YouTubekanaal. Dit start op woensdag 2 september 2020. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *