NAASTEN IN KRACHT-STAAT JOUW ERVARINGSVERHAAL ER AL BIJ?

De website Naasten in Kracht is er voor naasten van mensen met een psychische kwetsbaarheid (partners, kinderen, ouders, broers, zussen en goede vrienden). Via deze website krijg je informatie, tips, inspiratie en steun. Vooral van elkaar. Met ervaringsverhalen zienandere naasten dat zij niet alleen zijn, maar dat er ook andere mensen worstelen met vergelijkbare situaties. Uit deze verhalen kunnen mensen troost halen en tips en adviezen over de omgang met de persoon met een psychische kwetsbaarheid. Wil jij je eigen verhaal delen? Naasten in kracht helpt je aan de hand van een aantal vragen om jouw ervaringsverhaal op te stellen. Op basis van de instructie ga je aan de slag en in afstemming met een redacteur wordt je verhaal definitief vastgesteld. Lees de flyerhier:https://naasteninkracht.nl/sites/default/files/Bestanden/naasteninkracht_flyer_online_inschrijftool_interactief_DEF.pdf

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *