Psysalon ONT-MOETEN

VOOR NAASTEN VAN MENSEN MET EEN PSYCHISCHE KWETSBAARHEID

Mantelzorg beperkt zich niet alleen tot de zorg voor mensen met een lichamelijke aandoening. Je kunt ook zorgen voor een naaste met een psychische beperking denk hierbij aan bijvoorbeeld bipolariteit, depressieve klachten, psychose en borderline. Soms is het fijn om met andere mantelzorgers te delen en te ervaren dat je niet “alleen”zorgt.

Daarom organiseert Mantelzorg De Brabantse Wal organiseert samen met de Stichting Familieleden Psychiatrische Patiënten een regionale (coronaproef) psysalon op dinsdag 18 mei, met als doel elkaar te informeren en te inspireren. Deelname is gratis.

Tijd: 17:00-19:30  ( avondklok, maar er wordt gezorgd voor broodjes en iets te drinken))

Locatie: Jacob Obrechtlaan 5, 4611 AP Bergen op Zoom

Zorg jij voor een naaste met psychische kwetsbaarheid? Dan is deze bijeenkomst misschien is voor jou.

Aanmelden via: aanmelden@mantelzorgboz.nl

Aanmelden is deze keer verplicht i.v.m. Corona proef opstelling

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *