Snapchat en MIND lanceren samenwerking rond psychische gezondheid

In partnership met MIND Young biedt de nieuwe Snapchat-functie Here for You ondersteuning bij psychische gezondheid Eind maart  lanceerde Snap Inc. in samenwerking met MIND Young “Here For You”, een nieuwe functie op Snapchat voor welzijn en psychische gezondheid. De functie biedt ondersteuning en hulpmiddelen aan Snapchatters die in de app zoeken naar onderwerpen gerelateerd aan psychische problemen. In verschillende video’s besteedt MIND Young aandacht aan onderwerpen die momenteel relevant zijn voor jongeren als het gaat om hun psychische gezondheid: burn-out, depressie, angst, verslaving en eetstoornissen. Gebruikers die hulp zoeken, kunnen terecht bij MIND Korrelatie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *