MIND café

Een plek waar mensen die zorgen voor iemand  met een  psychische kwetsbaarheid elkaar kunnen ontmoeten. Een bijeenkomst die herkenning en begrip biedt en waar informatie en ervaringen worden uitgewisseld.

Omgaan met iemand met een psychische kwetsbaarheid is voor veel mensen ingewikkeld en vaak ook verwarrend. Wanneer een persoon lijdt aan een psychische kwetsbaarheid, heeft dat voor familieleden en naastbetrokkenen meestal verregaande gevolgen. Er wordt vaak een groot beroep gedaan op de ouders, partner of de naaste omgeving. Daarom is Steunpunt mantelzorg Brabantse Wal samen met Familieleden Psychiatrische Patiënten (FPPWNB) dit jaar gestart met contactgroepen (ontmoetingsgroepen) onder de naam MIND café.

De volgende bijeenkomst met als thema verantwoordelijkheid zal plaatsvinden op dinsdag 13 juli in Wittenhorst. Lindenlaantje 1, 4661 JK Halsteren. Het begint om 19:00 en duurt tot ongeveer 20:30 . Zaal open vanaf 18.45.

Deelname is gratis, wel even aanmelden via: aanmelden@mantelzorgboz.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *