Familieavond Depressie en naasten 27 januari 2022 | 18.30 – 19.30 uur | online

Wat is depressie en wat kun je als naaste doen?
Op 27 januari 2022 organiseert Kompassie een online familieavond in het teken van depressie en naasten. Deze avond is voor naasten, professionals en iedereen die zich betrokken voelt en interesse heeft in het thema.

Aanmelden
Deelname is gratis! Aanmelden door een e-mail te sturen naar mantelzorg@kompassie.nl
  Bij een depressie ben je langer dan 2 weken somber en/of heb je nergens zin in. Ook kan het zijn dat je minder of juist meer eet, slecht slaapt of gedachten aan zelfdoding hebt. Somber, lusteloos en zichzelf terugtrekken: wanneer een partner, vriend(in) of familielid een depressie heeft, merk je dat meestal wel. Opvrolijken lukt niet en je voelt je machteloos

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.