Webinars Stichting Borderline

Op de website van Stichting Borderline ( https://stichtingborderline.nl/ ) is een aantal interessante webinars geplaatst.
Zo kun je kijken naar een vraaggesprek tussen voorzitter van Stichting Borderline, én Bestuurslid bij Kompassie, Hans de Jong en Karin Slotema, psychiater en bijzonder hoogleraar persoonlijkheidsstoornissen over Borderline.

Daarnaast voeren ervaringsdeskundigen samen met presentator Jaap van Deurzen een gesprek over Borderline en alles wat daarbij komt kijken. De vooroordelen, de negatieve kanten, de positieve kanten en andere verhalen.

En ten slotte een webinar waarin naasten van de ervaringsdeskundigen met Borderline in gesprek gaan met presentator Jaap van Deurzen over alle verschillende kanten van Borderline.
 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.