Mind familiedag 15-10-2022. Them: Geef je grenzen aan

De MIND Familiedag gaat door! Op zaterdag 15 oktober 2022 in het Corderiuscollege in Amersfoort. Het thema van de dag blijft ‘Stel je grenzen?!’ en ook de sprekers en workshops zijn voor een groot deel hetzelfde gebleven. In 2020 en/of in 2021 kon de Familiedag op het laatste moment niet doorgaan vanwege corona. Maar dit jaar gaat het wél lukken!

Op dit moment werken we nog hard aan het programma en de website. Zodra jullie je aan kunnen melden zullen we dat vermelden.
Degenen die in 2020 of 2021 al betaald hebben krijgen het eerst de mogelijkheid om zich aan te melden. In dat bericht komt ook te staan wat je moet doen als je al wel betaald had maar 15 oktober niet deel kunt nemen. Maar zet 15 oktober alvast in je agenda en duim alsjeblieft met ons mee dat de Familiedag dit keer gewoon door kan gaan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.