Heb jij te maken psychosegevoeligheid?

Heb jij als naaste te maken met psychosegevoeligheid? Dan is MIND Ypsilon een interessante informatiebron voor jou.

Ypsilon is een organisatie die familieleden en naasten van mensen met psychosegevoeligheid steunt, adviseert, informeert en vertegenwoordigt én op komt voor hun belangen. Zo zijn er contact- en gespreksgroepen in verschillende regio’s, kun je voor vragen, advies of een luisterend oor terecht ook terecht bij de adviesdienst.

Ze hebben ook een digitale nieuwsbrief, speciaal voor familie en naasten met daarin nieuws dat juist voor hen interessant is. Hier kan je je op abonneren en ontvang je actuele informatie in je mailbox.

Meer weten over Ypsilon? Kijk op www.ypsilon.org

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.