Kennissessie Afbouwen van medicijnen

  MIND Ypsilon  organiseert op donderdag 22 september van 19.30 tot 21.00 uur, een gratis online kennissessie over het afbouwen van medicijnen en de rol van familie daarin. Te gast zijn Karin Groen, lid van de wetenschapcommissie van Ypsilon en Shiral Gangadin (UMC Groningen).  Beiden werkten (samen met psychiater-onderzoeker Iris Sommer) aan de Afbouwgids voor antipsychotica, onderdeel van de HAMLETT-studie.
De HAMLETT-studie onderzoekt of de huidige richtlijnen (ten minste 1 jaar antipsychotica gebruiken) het beste resultaat geven, of dat het beter is om al eerder af te bouwen. Groen en Gangadin lichten studie en afbouwgids toe en geven graag antwoord op al jullie vragen.

Ypsilonleden, naasten, cliënten, behandelaars, zorgverleners en geïnteresseerden zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze gratis kennissessie.    Aanmelden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.