Keuzehulpen voor Samen beslissen

Om patiënten, naasten en professionals te ondersteunen bij Samen beslissen zijn er gratis keuzehulpen beschikbaar. De keuzehulpen zijn gebaseerd op de zorgstandaarden en ontwikkeld door MIND met patiënten en naasten uit hun achterban én professionals. De keuzehulp bevat o.a. een overzichtskaart met beschrijving van de stoornis en een stroomschema met daarin de stappen die genomen kunnen worden voor passende zorg en ondersteuning. Ook bevat het tips waar patiënten terecht kunnen voor extra informatie en hulp zoals informatieve websites en patiëntverenigingen.

Keuzehulp Samen beslissen bij Angst

Keuzehulp Samen beslissen bij Persoonlijkheidsstoornissen

Keuzehulp Samen beslissen bij Problematisch alcoholgebruik

Keuzehulp Samen beslissen bij Depressie

Keuzehulp Samen beslissen bij een Bipolaire stoornis

Keuzehulp Samen Beslissen bij ADHD

Bekijk en download gratis de interactieve keuzehulpen: https://akwaggz.nl/toolkits/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *