In voor mantelzorg

In voor mantelzorg-thuis wil een betere ondersteuning van mantelzorgers van ouderen in de thuissituatie. We zetten in op goede lokale samenwerking tussen zorg, welzijn en gemeente. En op meer samenwerking tussen professionals, mantelzorgers en vrijwilligers. In tien lokale lerende praktijken, vijf praktijkversnellers en een aantal werkplaatsen verspreid over Nederland is er de afgelopen drie jaar gewerkt aan het versterken van mantelzorgondersteuning.

Zo zijn verschillende regio’s aan de slag gegaan met het vinden en bereiken van mantelzorgers, het versterken van de samenwerking tussen professionals en het onder de aandacht brengen van respijtzorg. Alle geleerde lessen van deze afgelopen jaren hebben we gebundeld in zes online kennismagazines boordevol boeiende verhalen, nuttige tips en handige tools. 

https://www.movisie.nl/sites/default/files/bestanden/magazines-invoormantelzorg/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *