Mantelzorgen met gezonde grenzen

Webinar mantelzorgen met gezonde grenzen Online via zoom 5 april 2023 20.00-21.00 uur Je grenzen in de gaten houden is voor iedereen belangrijk. En zorg je voor een ander? Dan is het extra belangrijk dat je je grenzen bewaakt. Zeker als je lang en/of intensief voor iemand zorgt. Of voor meerdere mensen tegelijk. Leer in dit webinar om je grenzen (beter) te bewaken want grenzen zijn nodig om te kunnen zorgen op een manier die bij jou past. En om de zorg te kunnen combineren met andere bezigheden, zoals werk, studie, gezin en sociale contacten. Duidelijke grenzen zorgen ook voor heldere communicatie tussen jou en degene voor wie je zorgt en voorkomen onderlinge irritatie. Praktische informatie Gratis webinar voor leden op 5 april Maximum aantal deelnemers: 100 deelnemers Het webinar wordt via Zoom gegeven. Uiterlijk 1 dag voor het webinar ontvang je de uitnodiging met de link naar het Webinar Het webinar start om 20.00 uur en duurt tot 21.00 uur Trainers Irene Sluis, medewerker Mantelzorglijn en mantelzorgcoach en
Janine van Diest, medewerker Mantelzorglijn en mantelzorgcoach Meer informatie: Webinar mantelzorgen met gezonde grenzen – MantelzorgNL  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *