Podcastserie ‘Niet alleen ziek’ over impact op naasten

      In de medische wereld worden partners en kinderen van mensen met een chronische aandoening nog al eens over het hoofd gezien. Het dealen met een chronische aandoening of ziekte is voor alle betrokkenen lastig en heeft vaak impact op het ouderschap. Journalist en podcaster Maarten Dallinga zat aan veel keukentafels om de serie “Niet alleen ziek” te maken. Hierin delen naasten (moeders, vaders, kinderen en partners) openhartig en eerlijk hun ervaringen, gevoelens en twijfels.  De podcastserie biedt herkenning en erkenning voor diegenen die in dezelfde situatie zitten. Ook biedt het andere familieleden, vrienden, kennissen en buren een kijkje achter de muur van de bezorgde en vermijdende stilte. Daarnaast is het een eye- en earopener voor zorgverleners. De serie is hier te beluisteren: Niet alleen ziek • Een podcast op Anchor (spotify.com). Meer info: Niet alleen ziek | Stichting Bevordering Maatschappelijke Participatie (stichtingbmp.nl)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *