Landelijke ontmoetingsmiddag voor (ex)partners

MIND Naasten Centraal organiseert een landelijke ontmoetingsmiddag op zaterdagmiddag 18 november 2023 in Amersfoort.
Heb jij (of ben jij) een (ex) partner van iemand met een psychische aandoening en wil je graag live uitwisselen met andere partners die weten waar je het over hebt? Wij als (ex)partners weten hoe het voelt en waar behoefte aan is.  
We zijn blij te kunnen melden dat de ervaringsdeskundige spreker Fabien Schiereck dit keer onze gastspreker is! Fabien is een hele ervaren trainer communicatie voor individuen en organisaties en is zelfstandig ondernemer. Ze start de middag met een interactieve presentatie. Erna is er ruimte om ervaringen uit te wisselen met elkaar. We zorgen voor een veilige en persoonlijke sfeer. De locatie is 10 min lopen vanaf Amersfoort Centraal. Deelname is kosteloos, het aantal plekken is beperkt! Meer over Fabien? www.fabienschiereck.com/overmij   Op de hoogte blijven? Mail voor een uitnodiging en bij vragen of suggesties naar partnersvan@naastencentraal.nl  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *