Online bijeenkomst – Iris Sommer over psychose bij vrouwen

De Ypsilon Utrecht groepsavond zal in september voor één keer plaatsvinden op de derde dinsdagavond van de maand, en niet op de tweede dinsdagavond. Op dinsdagavond 19 september dus, vanaf 20.00 uur. Deze bijeenkomst kan uitsluitend online, via Zoom worden bijgewoond.

Prof. dr. Iris Sommer gaat ons dan vertellen over behandeling van psychose bij vrouwen. Uit haar onderzoek blijkt dat de beste behandeling bij vrouwen niet hetzelfde is als bij mannen. Veel behandelaars houden daar nog geen rekening mee.

Geïnteresseerde naasten kunnen een mailtje sturen naar Ypsilonutrecht@netland.nl om zich aan te melden. Je ontvangt dan kort voor 19 september de link voor Zoom.

https://mind-ypsilon.email-provider.eu/memberforms/subscribe/standalone/form/?a=pakpbdwy1g&l=tlcmdharcg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *