Ontmoetingsdag en bijeenkomst KOPP: de Kind van Dag!

Goed nieuws! We mogen in onze handjes knijpen met Mark van Leeuwen als onze dagvoorzitter op onze Kind van Dag (KOPP) op zaterdag 4 november! Deze professionele spreker, expert als het gaat om verbinding creëren, opent en presenteert de dag. Hij spreekt uit ervaring als het gaat om het hebben van een KOPP achtergrond en is in het dagelijks leven ook trouwambtenaar! Mark alvast leren kennen? Check de website
Met het thema KOPP en persoonlijke groei verrassen Ronald Molenaar en Simon van der Veer, zelf KOPP en werkzaam in het bedrijfsleven, met een persoonlijke presentatie. In de middag staan er workshops op het programma. Er is volop ruimte om anderen te spreken die weten waar je het over hebt als KOPP kind. De onderlinge herkenning maken dat bezoekers de dag elk jaar weer enorm waarderen. De locatie is in Amersfoort.
Meer weten? Volg Naasten Centraal op Facebook en LinkedIn. Binnenkort maken wij de workshops bekend en kun je je definitief inschrijven. Wil je op de belangstellendenlijst? Mail naar info@naastencentraal.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *