Uitnodiging Kennissessie:’Medicatie, écht op maat’


Medicijnen worden vaak gezien als dé oplossing voor psychische klachten zoals depressie, angst en psychose. Maar wat als jouw kind, partner, ouder of broer niet goed reageert op de medicijnen die hij krijgt? Of als hij veel last heeft van bijwerkingen? In zulke situaties kan farmacogenetica (‘medicatie op maat op basis van DNA’) uitkomst bieden.
 
 Hoe dit maatwerk er precies uitziet en hoe je je dierbare hierbij kunt ondersteunen, dat zijn onderwerpen die in deze kennissessie aan bod zullen komen. Hoe dat precies werkt en welke rol jij hierbij als naaste kunt spelen, daarover vertelt Roos van Westrhenen in een nieuwe kennissessie van MIND Ypsilon. De sessie is online (via ZOOM) bij te wonen en vindt plaats op donderdag 21 september 2023 vanaf 19.30 uur. Aanmelden kan gratis via: Aanmelden   Meer informatie: Meer nieuws?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *