Meer dan 300 leden bij Faceboekgroep (ex)partne

Op zaterdag 18 november hadden we niet alleen de landelijke (ex)partner van middag in Amersfoort, maar ook mochten we onze 300e lid verwelkomen in onze Facebookgroep.  De Facebookgroep voor (ex)partners wordt gelukkig goed gevonden. Hier kan je terecht voor een luisterend oor of tips. En wie kunnen we beter vragen waarom dat er zoveel zijn dan een lid uit de groep zelf? Marieke uit de groep zegt hierover: ‘Je kan je probleem in een veilige omgeving kwijt. Of je vraagt hoe dat bij anderen is. Ook al heeft niet iedereen dezelfde diagnose, het is “fijn” om te zien en lezen dat andere hetzelfde gevoel hebben. Soms lees ik weer een tijdje niet mee. Maar toen het slecht ging thuis, heb ik er veel aan …
Lees verder : https://naastencentraal.nl/meer-dan-300-leden-bij-faceboekgroep-expartners/


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *