Nieuwe website gelanceerd: het Ervaringskennisplein

Op 1 februari 2024, tijdens de bijeenkomst “Ervaringskennis: geen brug te ver” in Arnhem, lanceerden MIND, Vereniging van Ervaringsdeskundigen (VvEd), Valente en Movisie de site www.ervaringskennisplein.nl. Mensen kunnen hier terecht voor informatie over ervaringskennis en ervaringsdeskundigheid. Ook kunnen ze via de al eerder gelanceerde HelpdeskErvaringsdeskundigheid ondersteuning krijgen bij het zoeken, vinden of duiden van informatie over deze onderwerpen. Informatie over ervaringsdeskundigheid is momenteel versnipperd en daarom lastig te vinden. Het Ervaringskennisplein brengt daar verandering in.  Lees verder   https://mindplatform.nl/nieuws/nieuwe-website-gelanceerd-het-ervaringskennisplein
        ………………………………………………………………………………………..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *