Uitnodiging Kennissessie’Leven met een suïcidale naaste’

Bij sommige psychische aandoeningen komen zelfdoding en suïcidale gedachten vaker voor. Ieder jaar doen ongeveer 50.000 mensen in Nederland een poging tot zelfdoding. Aanvankelijk richtte de hulpverlening zich alleen op mensen die zelf suïcidale gedachten hadden, de laatste tien jaar ligt de focus vooral op het voorkómen van zelfdoding. Familieleden en naasten zijn hierbij van onschatbare waarde. Maar de problematiek zet ook hen onder hoogspanning. Hoe weet je of je dierbare denkt aan suïcide? Hoe praat je erover? En hoe blijf je als naaste zelf op de been?

Daarover gaat de nieuwe kennissessie van MIND Ypsilon. De sessie is online (via Zoom) voor iedereen bij te wonen en vindt plaats op donderdag 22 februari 2024 vanaf 19.30 uur. Aanmelden kan gratis via deze link.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *