e-Health / Digitale zorg

  Online lotgenotencontact op fora… Beeldbellen met je hulpverlener… Websites met zelftestjes… Dagelijks worden er nieuwe apps gelanceerd, waarmee je op je smartphone of tablet zelf iets kunt verbeteren aan je psychische gezondheid. Verder is op internet veel informatie te vinden over allerlei psychische aandoeningen. En er ontstaan steeds meer online mogelijkheden waarmee je aan de slag kunt, zelfstandig of ter aanvulling op een behandeling.
 
Dit alles vatten we samen als digitale zorg. Dit is een verzamelnaam van alle digitale mogelijkheden die je kunt inzetten voor het verbeteren van je psychische gezondheid en het ondersteunen van je herstelproces. Daarnaast kun je ook als naaste van iemand met psychische klachten gebruikmaken van digitale zorg, voor jezelf of om je naaste te ondersteunen. Alles op een rijtje in het nieuwe digizine over e-health Om wegwijs te worden in alle mogelijkheden, kun je hier ons informatieve digizine ‘E-health | digitale ondersteuning bij psychische klachten’ downloaden :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *