De Naastenlijn (0900-2546674)

Ken je onze telefonische hulplijn de Naastenlijn (0900-2546674) al? Veel mensen uit de doelgroep nog niet. Graag maken we ons bekender en vertellen we wat waarvoor je bij ons voor terecht kunt.    Wat is nou typisch Naasten Centraal?  Bij MIND Naasten Centraal begrijpen we dat het ondersteunen van iemand met psychische problemen niet altijd eenvoudig is. Daarom hebben we een speciale hulplijn om familieleden, vrienden en andere naasten de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben. En doen we op de ‘Naasten Centraal manier’: diegenen die naar je luisteren zijn zélf naasten en weten dus uit eigen ervaring precies waar je het over hebt. 
Lees verder op de website van Naasten Centraal   https://naastencentraal.nl/de-naastenlijn-0900-2546674/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *